Trokit dhe do te hapet, kerko dhe do te gjesh !

Galeria

Keto PUNIME janë një përmbledhje nga Arkitektura dhe Interior Design i STUDIOS ndër vite. Për të parë Punët tona aktuale, Ju lutem Klikoni: Ketu facebook30


Kisha tek QKSH, Tirane

Me shume


Kompleksi Kishtar Shna’ Ndou, Kurbin

Me shume

Tregu Lahi, Tirane

Me shume

Restorantet e Peshkut, Fiore

Me shume

Ambjent Banimi, Ylli Alia, Berat

Me shume

Ambjent Zyrash, Albania Leasing, Tirane

Me shume

Ambjent Banimi, Eltian Mici, Tirane

Me shume

Vila Cilotaj, Durres

Me shume

          

Kutia e pare: shkruaj adresen tuaj te e-mailit. Kutia e dyte: shkruaj mesazhin tuaj  dhe ne perfundim, kliko te butoni

“Dergo E-mail !”