Trokit dhe do te hapet, kerko dhe do te gjesh !

Kisha tek QKSH

Tirane


Objekti shtrihet ne rrugen e Dibres, prane qendres se Tiranes me nje siperfaqe prej 340 m² dhe kapacitet rreth 550 vende, me nje strukture elegante metalike…

Me shume

Kompleksi Kishtar

Shna’ Ndou, Kurbin


Kisha e famshme e Lacit, me nje kapacitet prej 1,000 besimtaresh dhe siperfaqe prej 1,300 m² pret te zhvillohet ne realitet.

Me shume

Tregu Lahi 

Tirane


Tregu “Lahi” shtrihet ne zonen me tregtare te Tiranes. Objekti zhvillohet ne 2 kate, me nje siperfaqe prej 1345 m² dhe siperfaqe tregtare te tjera prej 1082 m², me nje gjatesi prej 55 ml.

Me shume

Objekt “Ergi” shpk 

Librazhd

Objekti ndodhet ne shetitoren kryesore te qytetit te Librazhdit prane Qendres se Kultures, me nje siperfaqe ndertimi prej 6070 m² dhe nje thellesi prej 28 ml …

Me shume

Inheritor Resort 

Shengjin, Lezhe


Objekti ndodhet ne zonen perrallore te Ranes se Hedhun, poshte malit Shengjin, Lezhe. Ai perbehet nga 3 apartotele me nje siperfaqe te pergjithshme prej 16,000 m² …

Me shume


Projektim Arkitektonik (pa PDV)

1. Planvendosja e objektit 

2. Modelim formash te objektit 

     • Pamje 3 dimensionale 

     • Perpektiva te brendshme 

     • Perpektiva te jashtme 

3. Planimetrite teknike te te gjitha kateve. 

4. Prerjet 

5. Pamje dydimensionale te objektit (me kuota) 

     • Detaje fasade 

 6. Projekti i shkalleve, ashensorit dhe rampes se zbritjes se makinave. 

7. Plani dhe detajet e catise ose tarraces 

8. Pershkrimi i materialeve vesh se (qe do perdoren, me kataloge) 

9. Nderrim fasadash 

10. Sistemime terreni 

     • Projekt gjelberimi (oborri + i brendshem) 

     • Projekt rrethimi 

     • Ndricim i terrenit te jashtem


Cmimet

brenda Tiranes 

Siperfaqe < 500 m² - € 4500

Siperfaqe < 2000 m² - € 8/m²

Siperfaqe < 5000 m² - € 7/m²

Siperfaqe < 10000 m² - € 5/m²

Siperfaqe > 10000 m² – Negocim Individual


jashte Tiranes

Siperfaqe < 500 m² - € 4500

Siperfaqe < 2000 m² - € 7/m²

Siperfaqe < 5000 m² - € 6/m²

Siperfaqe < 10000 m² - € 5/m²

          

Kutia e pare: shkruaj adresen tuaj te e-mailit. Kutia e dyte: shkruaj mesazhin tuaj  dhe ne perfundim, kliko te butoni

“Dergo E-mail !”